logo

020 69 0 30 16

S&L Advocaten is een van oudsher Amsterdams kantoor. Het advocatenkantoor is ontstaan in 1988.

2017 © Soedamah Advocaten. Alle rechten voorbehouden.

Bel ons via

020 690 30 16

Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Zat - Zon: Gesloten

Email ons via

info@lensadvocaten.nl

 

Onze Advocaten

Wij staan geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten en het tableau bij de Rechtbank Amsterdam.
Mr. S.L. Soedamah
Beëdigingsdatum: 08-01-2014

Advocaat

Rechtsgebieden:

  • Letselschade
  • Arbeidsrecht
  • Sociale Zekerheidsrecht
  • Vreemdelingenrecht
  • Bestuursrecht

Het verhaal van S.L. Soedamah

De heer S.L. Soedamah is sinds 8 januari 2014 advocaat. Hij heeft alvorens de beroepsopleiding tot de advocatuur zijn master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2013 voltooid. Tijdens zijn studie aan de universiteit heeft hij al geruime ervaring in de bestuursrechtpraktijk opgedaan. Na het behalen van zijn bul, heeft hij de beroepsopleiding tot de advocatuur met succes afgerond. Met name vertegenwoordigt hij cliënten binnen diverse domeinen, waaronder arbeidsrecht, letselschade, socialezekerheidsrecht, en vreemdelingenrecht. Deze diversiteit in specialisaties stelt hem in staat om een breed scala aan juridische problemen aan te pakken, van complexe vreemdelingenzaken tot gevoelige letselschadeclaims. Dhr. S.L. Soedamah is aangesloten bij de specialisatievereniging Stichting Migratierecht Nederland (SMN) voor vreemdelingenzaken, en de specialisatievereniging Sociale Zekerheidsrecht advocaten (SSZ).

Dhr. S.L. Soedamah is bedreven om cliënten juridisch bij te staan om de volgende reden: “Het is mijn droom om advocaat te worden en mensen te helpen met juridische problemen. De meeste mensen hebben niet de kennis om zelf bezwaar, beroep of hoger beroep in stellen tegen een besluit van de overheid of een werkgever. Ook als werkgever kom je voor veel ingewikkelde vragen te staan die grote financiële gevolgen kunnen hebben als de zaken niet goed worden geregeld bij ziekte of einde dienstverband van een werknemer. Of het nu gaat om medische missers, werkgerelateerde ongevallen, of ongelukken in het openbare leven, ik zet mij volledig in om te zorgen dat de rechten van slachtoffers volledig worden erkend en dat zij de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

Voor burgers die tegen een werkgever of tegen de overheid procederen bestaan er ook veel valkuilen. Men komt vaak met lege handen te staan bij ontslag of als hun recht op een verzekering of uitkering niet wordt toegekend door het UWV of de gemeente. Daarnaast moeten burgers, die graag hun familieleden willen laten overkomen, financieel investeren in het legaliseren en aanvragen van officiële documenten. Het is dan zonde als de IND alsnog een aanvraag om een verblijfsvergunning afwijst, omdat men niet op de hoogte is van de regels waardoor de familieleden niet meer kunnen overkomen naar Nederland.

Het is zwaar en stressgevend om een procedure te starten als je degene bent die wordt benadeeld en moet vechten voor je recht. Ik wil er graag zijn voor deze mensen en hen helpen op een efficiënte en professionele manier.”

Dhr. mr. S.L. Soedamah heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Sociaal Zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Samenwerking met andere advocaten

L&S Advocaten werkt nauw samen met andere deskundige advocaten. Wij geloven namelijk dat het het best voor de cliënt is om onze expertise te bundelen.

Dr. Mr. L. Soedamah
Beëdigingsdatum: 14-06-1988

Advocaat

Mr. S. Mahabier
Beëdigingsdatum: 28-08-2001

Advocaat

Mr. W. Matadien
Beëdigingsdatum: 28-08-2007

Advocaat

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands