logo

020 69 0 30 16

S&L Advocaten is een van oudsher Amsterdams kantoor. Het advocatenkantoor is ontstaan in 1988.

2017 © Soedamah Advocaten. Alle rechten voorbehouden.

Bel ons via

020 690 30 16

Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Zat - Zon: Gesloten

Email ons via

info@lensadvocaten.nl

 

Onze Advocaten

Wij staan geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten en het tableau bij de Rechtbank Amsterdam.
Mr. S.L. Soedamah
Beëdigingsdatum: 08-01-2014

Advocaat

Het verhaal van S.L. Soedamah

De heer S.L. Soedamah is sinds 8 januari 2014 advocaat. Hij heeft alvorens de beroepsopleiding tot de advocatuur zijn master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2013 voltooid. Tijdens zijn studie aan de universiteit heeft hij al geruime ervaring in de bestuursrechtpraktijk opgedaan. Na het behalen van zijn bull, heeft hij de beroepsopleiding tot de advocatuur met succes afgerond. Momenteel werkt hij binnen de algemene bestuursrechtpraktijk. Met name werkt hij binnen het socialezekerheidsrecht en het vreemdelingenrecht. Dhr. S.L. Soedamah is aangesloten bij de specialisatievereniging Stichting Migratierecht Nederland (SMN) voor vreemdelingenzaken.

Dhr. S.L. Soedamah is bedreven om cliënten juridisch bij te staan om de volgende reden: “Het is mijn droom om advocaat te worden en mensen te helpen met juridische problemen. De meeste mensen hebben niet de kennis om zelf bezwaar of beroep in stellen tegen een besluit van de overheid. Het is zwaar en stressgevend om een procedure te starten als je degene bent die wordt benadeeld en moet vechten voor je recht. Ik wil er graag zijn voor deze mensen en hen helpen op een efficiënte en professionele manier.”

Samenwerking met andere advocaten

L&S Advocaten werkt nauw samen met andere deskundige advocaten. Wij geloven namelijk dat het het best voor de cliënt is om onze expertise te bundelen.

Dr. Mr. L. Soedamah
Beëdigingsdatum: 14-06-1988

Advocaat

Mr. S. Mahabier
Beëdigingsdatum: 28-08-2001

Advocaat

Mr. W. Matadien
Beëdigingsdatum: 28-08-2007

Advocaat

  • Personen- en familierecht
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands