logo

020 69 0 30 16

S&L Advocaten is een van oudsher Amsterdams kantoor. Het advocatenkantoor is ontstaan in 1988.

2017 © Soedamah Advocaten. Alle rechten voorbehouden.

Call us on

020 690 30 16

Mo - Fri: 9:00 AM - 5 PM

Sat - Sun: Closed

Email us through

info@lensadvocaten.nl

 

Our Lawyers

We are registered with The Netherlands Bar and the tableau at the Court of Amsterdam.
LLM S.L. Soedamah
Inauguration date: 08-01-2014

Lawyer

Rechtsgebieden:

  • Letselschade
  • Labour Law
  • Social Security Law
  • Immigration Law
  • Administrative law

The story of S.L. Soedamah

De heer S.L. Soedamah is sinds 8 januari 2014 advocaat. Hij heeft alvorens de beroepsopleiding tot de advocatuur zijn master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam in 2013 voltooid. Tijdens zijn studie aan de universiteit heeft hij al geruime ervaring in de bestuursrechtpraktijk opgedaan. Na het behalen van zijn bul, heeft hij de beroepsopleiding tot de advocatuur met succes afgerond. Met name vertegenwoordigt hij cliënten binnen diverse domeinen, waaronder arbeidsrecht, letselschade, socialezekerheidsrecht, en vreemdelingenrecht. Deze diversiteit in specialisaties stelt hem in staat om een breed scala aan juridische problemen aan te pakken, van complexe vreemdelingenzaken tot gevoelige letselschadeclaims. Dhr. S.L. Soedamah is aangesloten bij de specialisatievereniging Stichting Migratierecht Nederland (SMN) voor vreemdelingenzaken, en de specialisatievereniging Sociale Zekerheidsrecht advocaten (SSZ).

Dhr. S.L. Soedamah is bedreven om cliënten juridisch bij te staan om de volgende reden: “Het is mijn droom om advocaat te worden en mensen te helpen met juridische problemen. De meeste mensen hebben niet de kennis om zelf bezwaar, beroep of hoger beroep in stellen tegen een besluit van de overheid of een werkgever. Ook als werkgever kom je voor veel ingewikkelde vragen te staan die grote financiële gevolgen kunnen hebben als de zaken niet goed worden geregeld bij ziekte of einde dienstverband van een werknemer. Of het nu gaat om medische missers, werkgerelateerde ongevallen, of ongelukken in het openbare leven, ik zet mij volledig in om te zorgen dat de rechten van slachtoffers volledig worden erkend en dat zij de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

There are also many pitfalls for citizens who litigate against an employer or against the government. People are often left empty-handed in the event of dismissal or if their entitlement to insurance or benefits is not granted by the UWV or the municipality. In addition, citizens, who would like to have their family members come over, have to invest financially in legalizing and applying for official documents. It is a shame if the IND still rejects an application for a residence permit, because people are not aware of the rules that prevent family members from coming to the Netherlands.

It is hard and stressful to start a procedure if you are the one who is disadvantaged and have to fight for justice. I want to be there for these people and help them in an efficient and professional way. ”

Dhr. mr. S.L. Soedamah heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Sociaal Zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

COOPERATION WITH OTHER LAWYERS

L&S Lawyers collaborate closely with other expert lawyers. We strongly believe that it is in the interest of the client to combine our expertise.

Dr. LLM L. Soedamah
Inauguration date: 14-06-1988

Lawyer

LLM S. Mahabier
Inauguration date: 28-08-2001

Lawyer

LLM W. Matadien
Inauguration date: 28-08-2007

Lawyer

en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish